Pentru paturi copii

Pentru paturi copii

Patul reprezinta elementul central al oricarui dormitor, fiind piesa de mobilier in jurul careia se va contura tot design-ul ambiental. Un pat bun, cu un design atragator si foarte confortabil va va ajuta sa fiti mai odihniti, mai fericiti, mai plini de energie. In prezent, aspectul estetic al mobilei nu mai este o problema,dat fiind faptul ca pe piata exista o varietate impresionanta de modele pentru orice gust sau stil decorativ. In ceea ce priveste paturile pentru copii, pe langa caracteristicile de baza trebuie sa ofere si siguranta maxima. Constructiile sunt realizate din materiale hipoalergenice absolut inofensive pentru sanatatea copilului. Fiecare detaliu este prelucrat cu atentie,colturile sunt rotunjite si marginile netede pentru a evita accidentarea celor mici.

A comanda accesorii pentru paturi copii in Moldova este extrem de simplu. Producatorii moderni nu stau pe loc si tin pasul cu inovatiile si tehnologiile avansate, expunand ultimele tendinte in materie de mobilier. Bineinteles ca daca ne referim la producatori de prestigiu, fiecare proiect nou este conceput respectând in acelasi timp cerintele de functionalitate, ergonomie si nu in ultimul rand siguranta. Restul caracteristicilor tehnice se adapteaza acestora. Daca deja aveti patuc pentru copii, dar considerati ca ar fi bine sa il perfectionati adaugandu-i cateva elemente suplimentare sau doriti sa il asamblati de la zero, atunci cu siguranta veti avea nevoie de materiale de calitate.

In catalogul nostru veti gasi un sortiment diversificat de profile MDF si plastic utilizate in calitate de lamele pentru patuc copii, sisteme de leganare cu mecanism de blocare balans pentru patuc copii, precum diferite elemente de feronerie pentru paturi. In Chisinau preturile oferite de noi sunt cele mai avantajoase comparativ cu cele practicate de concurenti, satisfacand un cerc larg de consumatori. Colaboram doar cu producatori de incredere, ceea ce ne permite de a garanta durata lunga de viata fiecarui produs pe care il comercializam.


HANDLES.MD - Feronerie pentru mobila in Moldova.