Materiale pentru fatade

Materiale pentru fatade

Fatada reprezinta suprafata expusa a mobilei care asigura primul contact cu privirea si este cea mai importanta din punct de vedere al design-ului, deoarece da tonul aspectului general al mobilei si stilului intregii incaperi.

De aceea, materialele folosite la confectionarea fatadelor joaca un rol estetic esential. Designerii moderni cunosc in profunzime aceste aspecte si le aplica cu succes, oferind concepte originale atat de seturi de mobila aparte cat si in domeniul amenajarilor de interior. Orice piesa de mobilier cum ar fi dulapul sau comoda isi va depasi cu mult valoarea obisnuita si va deveni o adevarata opera de arta, un etalon al elegantei si rafinamentului, daca se va acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu pentru a obtine un joc interesant de texturi si finisaje.

In prezent, a comanda materiale pentru fatade, panouri MDF cu grad inalt de luciu in Moldova nu prezinta nici o dificultate, iar noi transformam acest proces intr-o experienta placuta. Frumusetea functionala, calitatea si capacitatea de a-si pastra cat mai mult timp aspectul estetic impecabil – sunt elemente cheie in alegerea celor mai potrivite materiale pentru fatade. In catalogul nostru este prezentat un sortiment diversificat de placari decorative cum ar fi: panouri MDF lucioase (Ultra High Gloss), panouri lacuite Polylac/Prolac, precum si fatade pe baza de profile MDF sau aluminiu pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Paleta cromatica variata si texturile disponibile permit de a realiza mobila atat in stil clasic minimalist cat si in unul avangard cu accente mai indraznete de culoare. Pe site-ul nostru veti descoperi peste 100 de nuante de panouri MDF lucioase cu grosimea de 8 si 18 mm.

Colaborand cu noi aveti oportunitatea de a procura in Chisinau accesorii pentru fatade la preturi avantajoase si de calitate exceptionala. Ne axam activitatea, pe performanta produselor furnizate de producatori cu renume, pe care dorim sa le facem accesibile pentru fiecare. La necesitate, puteti solicita consultatiile noastre referitor la materialele sau feroneria de care aveti nevoie atat pentru mobila gata facuta cat si pentru cea aflata la etapa de proiectare.

HANDLES.MD - Feronerie pentru mobila in Moldova. .