Balamale

Balamale

Balamalele pentru mobila sunt pe larg utilizate deja de foarte mult timp, devenind o componenta indispensabila a vietii cotidiene si un element absolut esential in constructia corpurilor de mobilier. Sunt mecanisme atat de uzuale incat pur si simplu dispar din vizor pana dau de stire in momentul in care se defecteaza sau din alte motive. De asemenea, nu fiecare isi imagineaza diversitatea de modele existente pe piata. Cu toate acestea, functia de baza a balamalelor este de a face legatura intre corpul de mobilier si usa acestuia, permitand actionarea usii pana la anumite unghiuri.

In Moldova preturile la balamale pentru sticla se stabilesc in corespundere cu o serie de parametri. In primul rand, costul depinde de brandul producatorului ce presupune un control de calitate de nivel superior si garanteaza fiabilitatea articolelor. Compania Platform-Com SRL va propune cele mai bune produse furnizate de producatori de renume mondial – balamalele pentru pian Blum, care nu au nevoie de publicitate suplimentara precum si balamalele Avento, care reprezinta cel mai bun raport calitate - pret.

Pe de alta parte, preturile la balamalele pentru mobila Blum si Avento, sunt influentate de specificatiile constructive ale acestora. Astfel, deosebim balamale aplicate, semiaplicate, ingropate sau ascunse si incorporate, push on sau tip-on blumotion, cu diferite unghiuri de deschidere, etc.

Acum aveti posibilitatea de a comanda sisteme de deschidere Blum in Chisinau mult mai usor, fara stres si fara pierdere de timp. Este suficient sa alegeti din catalogul nostru modelul care vi se potriveste, efectuand doar cateva actiuni simple. Sortimentul nostru include produse performante oferite de producatori de incredere, ceea ce ne permite de asigura o durata lunga de exploatare si functionalitate sporita in cazul respectarii conditiilor de utilizare. Aditional, beneficiati de tot suportul si consultanta necesara referitor la feroneria pe care o comercializam pentru a gasi varianta optima.

HANDLES.MD - Feronerie pentru mobila in Chisinau.