Mecanisme de ridicare

Mecanisme de ridicare

Odata cu dezvoltarea si largirea utilizarii materialelor de calitate in domeniul producerii feroneriei pentru mobilier, s-a extins substantial si diversitatea optiunilor disponibile fiecarui cumparator. Printre inovatiile de acest gen se remarca si mecanismele pentru usi. In majoritatea cazurilor, ele echipeaza corpurile suspendabile care se amplaseaza deasupra altor piese de mobilier. Principalul avantaj pe care il prezinta astfel de sisteme este ca permit de a deschide usile nu lateral, dar in sus, oferind o vizibilitate foarte buna asupra interiorului dulapului, un acces comod la bunurile depozitate, precum si libertate de miscare. Un lider incontenstabil pe acest segment se considera a fi Aventos BlumAventos HF, Aventos HK, Aventos HK-XS, Aventos HK-S si altele.

In Moldova, preturile la mecanismele de ridicare au un indice de accesibilitate mediu. Este evident ca datorita complexitatii constructiei, comparativ cu balamalele obisnuite, costul este mai ridicat, dar nu cu atat de mult incat sa renuntati la confort. Tot din categoria mecanismelor de ridicare fac parte amortizoarele(pistoanele) pe gaz, cu putere diferita, ce variaza intre 30N до 120N, amortizoarele(pistoanele) cu gaz reversibile, amortizoare mini, si limitatoare pentru usi tip bar, care asigura un suport suplimentar usii in pozitie deschisa sau inchisa. Utilizarea inovatiilor si materialelor de inalta calitate permite crearea unor produse competitive, cu fiabilitate sporita si rezistenta, ceea ce mareste considerabil durata de exploatare a acestora.

Adresandu-va la noi aveti posibilitatea de a comanda in Chisinau sisteme de deschidere cu un inalt nivel tehnic, la preturi avantajoase, in comparatie cu cele ale concurentilor. Colaboram doar cu producatori de incredere, a caror sisteme si mecanisme sunt recunoscute international. Aditional, daca aveti careva intrebari referitor la feroneria pentru mobila, sau aveti dubii in alegerea variantei potrivite, nu ezitati sa cereti ajutor de la consultantii nostri.

HANDLES.MD - Feronerie pentru mobila in Moldova.